
ΜΟΥΣ ΛΑΪΜ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ
Υλικά
Για τη μους
- 250 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- χυμό από 3-4 λάιμ
- 1 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι
- 150 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ
- τριμμένο μπισκότο για τη βάση
Για τη μαρμελάδα
- 100 γρ. βατόμουρα καταψυγμένα
- 1 κ.σ. ζάχαρη
- χυμό από μισό λάιμ
...
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί