4 κουτ σούπας γεμάτες βρώμη (περασμένη ελαφρώς από το μούλτι)
2 κουτ σούπας γεμάτες σιρόπι Αγαύης ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
1 κουτ σούπας γεμάτη κακάο
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κουτ σούπας γιαούρτι
1 κουτ γλυκού μπέικιν πάουντερ
2, 3 κουτ σούπας γάλα 1,5 ή ρόφημα αμυγδάλου, καρύδας
Σταγόνες μαύρης σοκολάτας με στέβια
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ .
Στρώνουμε το μείγμα σε ταψάκι 20 εκ, που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Από πάνω ρίχνουμε μερικές σταγόνες σοκολάτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά και για άλλα 5 στον αέρα στους 150. (Ελέγχουμε με ένα μαχαίρι)
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!