
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ
Υλικά
- Μαρούλι σγουρό
- Ντοματίνια
- Αγγουράκι
- Πιπεριά (σε κύβους)
- Ελιές μαύρες
- Άνηθος
- Φασολάκια φρέσκα (βρασμένα)
- Αυγό βραστό
- Κρουτόν με γεύση σκόρδο
- Λάδι
- Αλάτι
- Ρόκα
- Φέτα
Εκτέλεση
- Κόβουμε το μαρούλι σε χοντρά κομμάτια.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση.
- Κόβουμε το αγγουράκι και την πιπεριά σε κύβους.
- Προσθέτουμε τις μαύρες ελιές και τον ψιλοκομμένο άνηθο.
- Ανακατεύουμε μέσα τα βρασμένα φασολάκια.
- Κόβουμε το βραστό αυγό σε τέταρτα και το προσθέτουμε.
- Προσθέτουμε κρουτόν με γεύση σκόρδο.
- Περιχύνουμε με λάδι και προσθέτουμε αλάτι.
- Ανακατεύουμε μέσα λίγη ρόκα.
- Προσθέτουμε κομμάτια φέτας.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά σε ένα πυρέξ και απολαμβάνουμε μια ωραιότατη σαλάτα!
Δημιουργός συνταγής: Μαρία Μανιουδάκη