Λαχανοσαρμάδες ή γιαπράκια

Λαχανοντολμάδες

ΛΑΧΑΝΟΣΑΡΜΑΔΕΣ Ή ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ


ΣΠΕΣΙΑΛ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ,ΓΕΥΣΤΙΚΟΙ,ΤΕΛΕΙΟΙ ΛΑΧΑΝΟΣΑΡΜΑΔΕΣ(ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ)!!!!!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
1 λάχανο άσπρο ζεματισμένο,
1 κιλό κιμά ανάμικτο(χοιρινό,μοσχαρίσιο),
2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα στο τρίφτη,
αλάτι,μαυροπίπερο,κόκκινο πιπέρι,
1 ποτήρι νερού ελαιόλαδο
4 λεμόνια το χυμό τους,
1 κουταλιά της σούπας πελτέ,
1 φλιτζάνι του τσαγιού ρύζι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βγάζουμε τα φύλλα του λάχανου σε ένα ταψί.
Στο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλα φύλλα λάχανου.
Βάζουμε το φύλλο στην πιατέλα τοποθετούμε γέμιση στην άκρη και το τυλίγουμε και τοποθετούμε στην κατσαρόλα.
Όταν τα τελειώσουμε ρίχνουμε εάν θέλουμε κι άλλο χυμό λεμονιού εάν τα θέλουμε ξινά.
Τοποθετούμαι φύλλα λάχανου πάνω τους,ρίχνομαι βραστό νερό να σκεπαστού τοποθετούμε ένα πιάτο,η άλλο σκεύος και τα βάζουμε στην φωτιά στο χαμηλό να βράσουν!

Λαχανοντολμάδες