
ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλενουμε 4 κολοκυθακια!
Τα σκουπιζουμε καλα!
Τα κοβουμε!
Τα βαζουμε σε μια σακουλα και ριχνουμε μεσα αλατι, μαυροπιπερο, κοκκινο πιπερι, 4 κουταλιες ελαιολαδο, 2 κουταλιες της σουπας αλευρι, 4 κουταλιες της σουπας φρυγανια.
Κλεινουμε καλα την σακουλα και τα κουναμε καλα!
Τα τοποθετουμε στην λαδοκολα και τα.ψηνουμε στους 200 βαθμους προθερμασμενο για 15 με 20 λεπτα.