Γαλέος στο φούρνο



ΓΑΛΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ 

Φρέσκος γαλέος στο φούρνο με λεμόνι μουστάρδα θυμάρι και σκόρδο !!!

Πλένουμε και τοποθετούμε σε ένα σκεύος το γαλέο.
Σε ένα shaker στύβουμε ένα λεμόνι μία κουταλιά μουστάρδα μισό κρασοπότηρο ελαιόλαδο μία σκελίδα σκόρδο λιωμένη αλάτι πιπέρι θυμάρι και λίγη ρίγανη.
Τα χτυπάμε και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Περιχύνουμε πάνω από το ψάρι μαζί με μισό ποτήρι νερό.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς έως ότου σωθούν όλα τα υγρά και μείνει με το λάδι του.


Credits:
Marina Hatzidaki