
ΠΕΡΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΛΕΜΟΝΟΡΙΓΑΝΑΤΗ
Πέρκα στο φούρνο λεμονοριγανάτη, με πατατούλα κρεμμύδι και ντομάτα σε ροδέλες, με σαλατούλα... ότι πρέπει για νόστιμο και ελαφρύ φαγητό 😋
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έκοψα 2 μέτριες πατάτες σε στρογγυλές φέτες, 2 μεγάλα κρεμμύδια σε ροδέλες, έριξα αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο, και λίγο νεράκι και τα έψησα για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς.
Το ίδιο έκανα και με το ψάρι.
Έριξα λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη, και χυμό λεμονιού.
Μετά τα 20 λεπτά το τοποθέτησα πάνω από τις πατάτες και τα κρεμμύδια με τις ροδέλες ντομάτας.
Συνεχίζοντας το ψήσιμο για μισή ωρίτσα ακόμα.
Το ίδιο έκανα και με το ψάρι.
Έριξα λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι ρίγανη, και χυμό λεμονιού.
Μετά τα 20 λεπτά το τοποθέτησα πάνω από τις πατάτες και τα κρεμμύδια με τις ροδέλες ντομάτας.
Συνεχίζοντας το ψήσιμο για μισή ωρίτσα ακόμα.