
ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Υλικά:
1 πακέτο βακαλάο κατεψυγμένο
4 πατάτες σε ροδέλες
1 καρότο κομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πορτοκαλί πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
1/4 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Χυμό 1 λεμονιού
1 ντομάτα
Λάδι
Πιπέρι, αλάτι, κουρκουμά, ρίγανη
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Τοποθετούμε το ψαράκι, εφόσον έχουμε ξεπαγώσει κ έχουμε ξεπλύνει, στο ταψί, το αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε ρίγανη!
Στη συνέχεια σ' ένα μπολ βαζούμε όλα τα υλικά, πατάτες,, πιπεριές κομμένες , μυρωδικά εκτός ντομάτας κ λεμονιού!
Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε ρίγανη κ κουρκουμά, λάδι κ ανακατεύουμε ,ρίχνουμε στο ταψί!
Χτυπάμε στο μούλτι λάδι, τη ντομάτα(ξεφλουδισμένη) κ το λεμόνι κ το ρίχνουμε στο ταψί μας να πάει παντού!!
Σκεπάζουμε με βρεγμένη λαδόκολλα κ ψήνουμε μέχρι να γίνουν οι πατάτες μας!
Αφαιρούμε τη λαδόκολλα ώστε να πιει τα υγρά του το φαγητό μας ένα τέταρτο πριν το τελείωμα!