Χειροποίητο χοιρινό ρολό γεμιστό με μπέικον, τυρί και πιπεριές Φλωρίνης



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη‎ για ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χειροποίητο χοιρινό ρολό γεμιστό με μπέικον, τυρί και πιπεριές Φλωρίνης

Υλικά
4 μπριζόλες λαιμού λεπτές χωρίς κόκαλο
5 - 6 φέτες μπέικον
5 - 6 φέτες τυρί γκούντα
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
Αλάτι 
πιπέρι 
πάπρικα
Λάδι
Πατάτες
Θρούμπι

Εκτέλεση
Παίρνω μια - μια τις μπριζόλες, τις βάζω σε μεμβράνη και τις χτυπάω με το ειδικό σφυράκι του κρέατος να πλατύνουν και να γίνουν όσο γίνεται πιο λεπτές.
Μετά παίρνω μια λαδόκολλα, βάζω τις μπριζόλες την μια δίπλα στην άλλη, απλώνω επάνω το μπέικον, το τυρί και της πιπεριές. 
Με την βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγω σε ρολό και κλείνω καλά με οδοντογλυφίδες .
Το αλατοπιπερώνω, βάζω πάπρικα και λίγο λάδι και το βάζω στην γάστρα.
Έβαλα δίπλα γύρω - γύρω πατατούλες, αλάτι, λίγο θρούμπι, λάδι και νερό μέχρι τη μέση της γάστρας.
Κλείνω το καπάκι και ψήνω στους 180 βαθμούς, στον αέρα, μιάμιση ώρα περίπου.
Προς το τέλος άνοιξα το καπάκι να πάρει χρώμα.
Έγινε λουκούμι! Πολύ μαλακό!