
Μια συνταγή της κυρίας Voula Damala για ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ (ΜΠΙΑΝΚΟ) από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Λεμονάτος μπακαλιάρος με πατάτες στην κατσαρόλα (Μπιάνκο)
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι έριξα μισή κούπα λάδι και σοτάρισα 2 σκελίδες σκόρδο.
Έριξα 1 κιλό πατάτες κυδωνάτες, αλάτι, πιπέρι και λίγο μαϊντανό.
Πρόσθεσα ένα ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και έβρασα για λίγο να μαλακώσουν.
Μετά έριξα δυο μπακαλιαράκια κομμένα σε φέτες και χυμό από ένα λεμόνι.
Έβρασα λίγο να μείνει το φαγητό με το λαδάκι του και να χυλώσει.