Μπρουσκέτα με φιλέτο ψαριού στο τηγάνι



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΑ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μπρουσκέτα με φιλέτο ψαριού στο τηγάνι

Ένα γρήγορο μεζεδάκι για το ούζο μας.

ΥΛΙΚΑ
4 φιλέτα από λαβράκι (μπορούμε να το φτιάξουμε και με γλώσσες κατεψυγμένες, το έχω δοκιμάσει νόστιμο είναι), 
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 
1 ντομάτα σε κύβους, 
1 κ.γ. πάστα ντομάτας,  
50 ml. ούζο, 
λίγος μαϊντανός, 
3 κόκκους μπαχάρι, 
ελαιόλαδο
αλάτι, 
πιπέρι, 
λίγο τσίλι και πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι.
Μετά προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και την ντομάτα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε 1 κούπα ζεστό νερό, το μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι. 
Βάζουμε τα φιλέτα μέσα στη σάλτσα να βράσουν λίγα λεπτά χωρίς να τα γυρίσουμε, ρίχνουμε το ούζο και αφήνουμε 2 λεπτά ακόμα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε λίγο μαϊντανό και λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.
Σερβίρουμε πάνω στο ψημένο ψωμί μαζί με τηγανητές πατάτες.