Χοιρινό φιλέτο στο τηγάνι (ψαρονέφρι)



Μια συνταγή της κυρίας Matula Giasirani για ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ (ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ) από τη σελίδα στο Facebook Vefa Alexiadou 's fans


Χοιρινό φιλέτο στο τηγάνι (ψαρονέφρι)

Υλικά:
1.360 γρ. χοιρινό φιλέτο σε κομμάτια (ψαρονέφρι)
1 σκελίδα σκόρδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
80 γρ. γλυκό λευκό κρασί
θυμάρι ρίγανη
1 κουτ. σ. αλεύρι ολικής
½ φλυτ. νερό
Λάδι για το τηγάνι ( έβαλα ηλιέλαιο)
Αλάτι

Για την μαρινάδα:
1 πρεζα κουρκουμα
1 πρεζα πάπρικα
1 κυβο βοδινό
2 κουτ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Από την προηγουμένη, σε μπολ, διαλύω σε 2 κουτ. σ. ελαιόλαδο τον κύβο, προσθέτω την πάπρικα, τον κουρκουμα, αλείφω με το μείγμα αυτό το κρέας, φροντίζοντας να πάει παντού, σκεπάζω με μεμβράνη, και βάζω στο ψυγείο. 
Την άλλη μέρα, τηγανίζω το μαριναρισμένο ψαρονέφρι, και από τις δυο πλευρές, μέχρι να ροδίσει. 
Το σβήνω με το λεμόνι και το κρασί, που έχω βάλει μαζί, σε φλυτζάνι, περιμένω να εξατμιστεί το αλκοόλ, βγάζω το κρέας, το βάζω σε πιατέλα, σουρώνω την σάλτσα, του τηγανιού, διαλύω το αλεύρι στο ανάλογο νερό, και δένω την σάλτσα μου. 
Ξαναβάζω το χοιρινό φιλέτο μέσα στην σάλτσα, πασπαλίζω με το θυμάρι, ην ρίγανη, και το αφήνω να ρουφήξει πριν σερβίρω.