Ψαρονέφρι με baby πατάτες



ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ BABY ΠΑΤΑΤΕΣ


Πολύ εύκολη συνταγή!

Για το ψαρονέφρι
Μαρινάρισα ένα μεγάλο κομμάτι ψαρονέφρι (αφού το έκοψα σε κομμάτια) με αλάτι, πιπέρι, κύμινο, λάδι και έψησα σε αντικολλητικό τηγάνι για δέκα λεπτά.
Λίγο πριν το τέλος πρόσθεσα κρέμα μπαλσάμικο ξύδι με μέλι.

Για τις πατάτες
Μαρινάρισα τις πατάτες με αλάτι, πιπέρι, λάδι, μουστάρδα, μέλι, σκόρδο, πάπρικα και δενδρολίβανο και έψησα στο φούρνο για μια ώρα, στους 200 βαθμούς στον αέρα.
Δέκα λεπτά πριν το τέλος πρόσθεσα γιαούρτι.


Δημιουργός συνταγής: Efi Prentza

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!