Ρεβίθια με σπανάκι



Μια συνταγή της κυρίας Μαρίνας Βασιλάκη για ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR(Ομάδα μαγειρικής)


Ρεβίθια με σπανάκι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από την προηγουμένη,
Τα βάζουμε με νερό και τα βράζουμε.
Ενώ βραζουν, σε βαθυ τηγανι σοταρουμε το κρεμμυδι, λιγο το σπανακι, φρεσκο κρεμυδακι αν εχουμε, σέλινο, εγω εριξα και ξυσμα απο λεμόνι ταιριαζει στο σπανακι, δυο ντοματες στον τριφτη, αλατι, πιπερι, συμπληρωνουμε λαδι και οταν εχουν μισοβρασει τα ρεβυθια τα ριχνουμε στην κατσαρολα.
Συνεχιζουμε ακομη είκοσι λεπτά με μισή  ωρα.
Αν θέλουμε ρίχνουμε χυμό λεμονιού και ετοιμα τα ρεβύθια μας.