Μεσογειακή μακαρονάδα με ψητά ντοματίνια



Μια συνταγή της κυρίας Βασιλικής Φαρμάκη για ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Μεσογειακή μακαρονάδα με ντοματίνια ψητά στο φούρνο

Ονειρεμένη και ελαφριά!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ταψί βάζω λαδόκολλα και κόβω πιπεριά κόκκινη, ένα κρεμμύδι σε φέτες, φετακια σκόρδου και μπόλικα ντοματίνια. 
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λίγη ζάχαρη και λίγο λάδι και ψήνω για περίπου 20 λεπτά, ενώ παράλληλα βράζω και τα μακαρόνια. 
Όταν γίνουν τα ντοματίνια τα μεταφέρω όλα στο μούλτι μαζί με λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου ( κράτησα λίγα για ντεκόρ) πολτοποιω και ανακατεύω με τα στραγγισμενα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα. 
Παρμεζάνα ή οποιοδήποτε τυρί από πάνω και απόλαυση!