Σπετσοφάι με ρύζι



ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ ΜΕ ΡΥΖΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβω το χωριάτικο λουκάνικο σε ροδέλες περίπου 1 εκατοστό και το σοτάρω με λίγο ελαιόλαδο,
  2. Το αφαιρώ και προσθέτω κρεμμύδια, κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης, πράσινη πιπεριά, πράσινη πιπεριά κέρατο, 2 σκελίδες σκόρδο (τα έχω κόψει σε κομμάτια) και σοτάρω. 
  3. Μετά προσθέτω πελτέ ντομάτας, λίγη ζάχαρη, καπνιστή πάπρικα και σοτάρω λίγο ακόμα. 
  4. Τέλος βάζω τα λουκάνικα, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύω για περίπου 15 λεπτά. 
  5. Αν θέλετε να είναι πιο πικάντικο μπορείτε να προσθέσετε και λίγο μπούκοβο.


Δημιουργός συνταγής: Alice Chavela

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!