
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβω τις ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ σε λωρίδες σχεδόν μέχρι πάνω (μέχρι το κοτσάνι).
- ΑΛΑΤΙΖΩ και αφήνω για μισή ώρα για να βγάλουν το πικρό υγρό.
- Στη συνέχεια τις βάζω σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί, με ένα πινέλο τις περνάω με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και βάζω σκελίδες ΣΚΟΡΔΟ τριμμένες στο τρίφτη και ψιλοκομμένες με το μαχαίρι.
- Τις ψήνω ώσπου να μαλακώσουν σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς.
- Τις βγάζω και τις γεμίζω με ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ (μπορείτε να βάλετε ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ εγώ δεν είχα), ΝΤΟΜΑΤΕΣ σε ροδέλες, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ από πάνω.
- Γυρνάμε στο φούρνο και ψήνουμε λίγο ακόμα.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra