ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
ΥΛΙΚΑ
5 μεγάλα κολοκυθάκια
100 γρ. φέτα
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 αυγό
3 κ.σ. φρυγανιά
2 κ.σ. φαρίνα
αλάτι
πιπέρι
δυόσμος
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, τους βάζουμε αλάτι και τα αφήνουμε για μια ώρα να βγάλουν τα υγρά τους.
Μετά από μια ώρα τα σφίγγουμε καλά και προσθέτουμε, κρεμμύδι, αυγό, φαρίνα, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, φέτα, δυόσμο.
Τα φτιάχνουμε μπουκίτσες, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis
