Υλικά
5 μεγάλα κολοκυθάκια100 γρ. φέτα
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 αυγό
3 κ.σ. φρυγανιά
2 κ.σ. φαρίνα
αλάτι
πιπέρι
δυόσμος
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη, τους βάζουμε αλάτι και τα αφήνουμε για μια ώρα να βγάλουν τα υγρά τους.Μετά από μια ώρα τα σφίγγουμε καλά και προσθέτουμε, κρεμμύδι, αυγό, φαρίνα, φρυγανιά, αλάτι, πιπέρι, φέτα, δυόσμο.
Τα φτιάχνουμε μπουκίτσες, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis