Υλικά
- 3 κλωνάρια θυμάρι
- 1 κουτάκι μπίρα
- 3 - 4 κλωνάρια δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- λίγο ελαιόλαδο,
- χυμό από ένα πορτοκάλι,
- 2 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
- Τα χτυπάμε όλα μαζί και αλείφουμε το κότσι με ένα πινέλο.
- Το αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.
- Στη γάστρα βάζουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια, πιπεριές διάφορες χοντροκομμένες, ντομάτα σε φέτες, καρότο σε φέτες.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις, για δυόμιση ώρες.
- Λιώνουμε τα λαχανικά που βάλαμε στη γάστρα και φτιάχνουμε μία σάλτσα με την οποία περιχύνουμε το Κότσι.
Δημιουργός συνταγής: Evdokia Bitsakaki