ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ, 1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ.
- Τα ανακατεύω όλα μαζί, περιχύνω το ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και το ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία, στους 250 βαθμούς, και κατόπιν για 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς.
- Το γυρίζω συχνά, τρεις - τέσσερις φορές ώστε να μην καίγεται.
- Έγινε λουκούμι!!
- Το συνόδευσα σήμερα με ρυζάκι κίτρινο βρασμένο σε κοτόζουμο με λαχανικά καλαμπόκι και αρακά.
Δημιουργός συνταγής: Marina Hatzidaki