Γουρουνόπουλο γάλακτος στο φούρνο



ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ, 1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ.
Τα ανακατεύω όλα μαζί, περιχύνω το ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και το ψήνω στο φούρνο για 30 λεπτά σε δυνατή θερμοκρασία, στους 250 βαθμούς, και κατόπιν για 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς.
Το γυρίζω συχνά, τρεις - τέσσερις φορές ώστε να μην καίγεται.
Έγινε λουκούμι!!
Το συνόδευσα σήμερα με ρυζάκι κίτρινο βρασμένο σε κοτόζουμο με λαχανικά καλαμπόκι και αρακά.


Credits:
Marina Hatzidaki
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Γουρουνόπουλο γάλακτος στο φούρνο