Πιπεριές κέρατο γεμιστές με διάφορα τυριά



ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΥΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ (για 15 τεμ.)
Πλένουμε καλά τις ΠΙΠΕΡΙΕΣ μας και κόβουμε το κοτσάνι ως μια τάπα.
Βγάζουμε τα σπόρια και κάνουνε τη γέμιση με:
1 συσκευασία ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, 200 γρ. ΦΕΤΑ τριμμένη, 100 γρ. ΡΕΓΚΑΤΟ,
2 ΑΥΓΑ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και 1/2 φλιτζάνι ΓΑΛΑ.
Η γέμιση ειναι έτοιμη και γεμίζουμε κάθε πιπεριά με περίπου δύο κουταλιές απο το μείγμα τυριών.
Μετά βάζουμε μια μπουκίτσα ΨΩΜΙ ή ένα ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ και μετά τάπα το κοτσάνι που κόψαμε αρχικά προσθέτοντας δυο οδοντογλυφίδες.
Τις βάζουνε στη λαμαρίνα του φούρνου αφού πρωτα έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί και ραντίζουμε με σταγόνες ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
Ψήνουνε στους 200 βαθμούς, πάνω - κάτω αντιστάσεις ώσπου να φουσκώσει ο φλοιός για να είναι εύκολο να αφαιρεθεί μετά.


Credits:
Παναγιώτης Κυριακούλιας
Lena’s Cooking
Πιπεριές κέρατο γεμιστές με διάφορα τυριά