Τα πιο τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια



ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ


Πραγματικά γίνονται σαν τσιπς!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ.
ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ και αφήνουμε πέντε λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
Απλώνουμε σε χαρτί να απορροφήσει τα υγρά, ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ πολύ καλά και πριν τα βάλουμε στο βαθύ τηγάνι βουτάμε δυο - δυο σε ένα μπολ με ΝΕΡΟ!


Δημιουργός συνταγής: Σοφία Θεοδωρίδου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!