Ρεβιθοκεφτέδες με φρέσκα μυρωδικά και μπούκοβο που τους πάει πολύ



ΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ

Για τσιπουράκι ό,τι καλύτερο!

Υλικά
200 γρ. ρεβίθια, βρασμένα και πολτοποιημένα
1 ξερό κρεμμύδι, σε τετραγωνάκια
ή φρέσκα κρεμμυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
φρέσκια ρίγανη
φρέσκο θυμάρι
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μπούκοβο
λίγο ελαιόλαδο
φρυγανιά τριμμένη όσο πάρει

Ζυμώνουμε τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Σερβίρουμε με σπιτικό τζατζίκι και σπιτική τυροκαυτερή.


Credits:
Stavros Tsalampounis
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Ρεβιθοκεφτέδες με φρέσκα μυρωδικά και μπούκοβο που τους πάει πολύ