
ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΗ
Απλά θεϊκή!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη γέμιση: 1 κιλό ΚΟΛΥΘΑ τριμμένη την πατάω να φύγουν τα υγρά και την αφήνω στο σουρωτήρι.
Αφού έχουν φύγει τα περισσότερα υγρά προσθέτω 1/2 κούπα ΖΑΧΑΡΗ, 1 κ.γ. ΚΑΝΕΛΑ, λίγο ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ και 2 κ.σ. ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ.
Ανοίγω ένα - ένα τα φύλλα, γεμίζω και ρολάρω.
Τοποθετώ σε λαδωμένο ταψί και ψήνω στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Αν θέλουμε αυγώνουμε.
Μόλις ψηθεί αφήνω λίγο να κρυώσει και πασπαλίζω με άχνη και κανέλα!
Εμείς φυσικά δε περιμέναμε να κρυώσει!
Για τη συνταγή του φύλλου παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί


Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εμείς φυσικά δε περιμέναμε να κρυώσει!
Για τη συνταγή του φύλλου παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Σούλα Λεβέντη, συνταγή φύλλου Γκόλφω Νικολού
