
ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ
Ένας τέλειος μεζές για τσίπουρο και ωραιότατο συνοδευτικό για όσπρια!
3 κιλά γαύρο
3 χούφτες αλάτι
2 πλαστικά μπουκάλια ξύδι
μαϊντανός ψιλοκομμένος (κατά προτίμηση)
πιπεριά καυτερή (κατά προτίμηση)
μπούκοβο (κατά προτίμηση)
ρίγανη (κατά προτίμηση)
σκόρδο (κατά προτίμηση)
Εκτέλεση

Εκτέλεση
Βάζω το γαύρο με το ξύδι και το αλάτι σε ένα τάπερ και αφήνω στο ψυγείο για 2 μέρες.
Τον φιλετάρω και τον βάζω σε βάζα με ηλιέλαιο και τα μυρωδικά.
