Τραγανό κουρκούτι για μπακαλιάρο και νόστιμη σκορδαλιά (συνταγή ταβέρνας)

Κομμάτια τηγανισμένου μπακαλιάρου με χρυσαφένια κρούστα

Πραγματικά ΜΑΓΙΚΟ κουρκούτι για Μπακαλιάρο Τηγανητό, Θεοτράγανο και πεντανόστιμο για να έχετε ΠΑΝΤΑ Επιτυχία !!!
Συνοδεύεται ιδανικά με Σκορδαλιά.


Υλικά

  • 225 ml παγωμένη μπύρα
  • 80 ml ξύδι
  • 190 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελάχιστο αλάτι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
  • λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
  • 710 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου
...

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί



Συνοδέψτε τον μπακαλιάρο με την υπέροχη ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ


Υλικά

  • 700 γραμ πατάτες
  • 5 σκελίδες σκόρδο χωρίς φύτρα
  • 50 ml ελαιόλαδο για την πολτοποίηση του σκόρδου
  • 250 ml ελαιόλαδο για την σκορδαλιά
  • 40 ml ξύδι
  • αλάτι

Παρακολουθήστε την εκτέλεση της σκορδαλιάς στο βίντεο που ακολουθεί



Δημιουργός συνταγής: Νόστιμες Συνταγές της Γωγώς