
ΜΠΑΤΖΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ)
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 4 μέτρια κολοκυθάκια τα τρίβουμε στον τρίφτη και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
- Χτυπάμε 2 αυγά, μισό κεσεδάκι γιαούρτι, ρίχνουμε λάδι, τρίβουμε τυρί φέτα και τα ρίχνουμε στο τριμμένο κολοκύθι.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι ώστε να γίνει ένας χυλός όπως το κέικ.
- Το απλώνουμε στο ταψί σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά περίπου ανάλογα με την κουζίνα.
Καλή μας απόλαυση!!
