Μπατζίνα (κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο)



ΜΠΑΤΖΙΝΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 μέτρια κολοκυθάκια τα τρίβουμε στον τρίφτη και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
Χτυπάμε 2 αυγά, μισό κεσεδάκι γιαούρτι, ρίχνουμε λάδι, τρίβουμε τυρί φέτα και τα ρίχνουμε στο τριμμένο κολοκύθι.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι ώστε να γίνει ένας χυλός όπως το κέικ.
Το απλώνουμε στο ταψί σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά περίπου ανάλογα με την κουζίνα.
Καλή μας απόλαυση!!


Credits:
Παναγιωτα Τσιορελα
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ