Αρακάς με αγκινάρες, καρότα και πατάτες



ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

Ωραιότατο φαγητό και υγιεινό!!!

Υλικά
1/2 κιλό αρακά
1 κρεμμύδι
2 ντομάτες ώριμες
2 καρότα
5 - 6 αγκινάρες (είναι μικρούλες)
2 μέτριες πατάτες
ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση 
Κόβουμε σε φετάκια το κρεμμύδι.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τον αρακά και σοτάρουμε για λίγα λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το καρότο και τη ντομάτα και αφήνουμε να σιγοψηθεί για 15 λεπτά περίπου.
Κατόπιν έχουμε καθαρίσει τις αγκινάρες, κόβουμε και τις πατάτες και τις προσθέτουμε στο φαγητό μας.
Ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοψηθεί μέχρι να μελώσει η πατατούλα και αγκινάρα.



Credits:
Marina Hatzidaki
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ