
Υλικά
- 1 κιλό περίπου καρότα
- 2 πράσα
- 4 πατάτες μέτριες
- 1 κουταλάκι κάρι
- 1 φρέσκο κύβο λαχανικών, του ψυγείου
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- γάλα εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος για το τέλος
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα λαχανικά μας σε κομμάτια και τα σοτάρουμε μαζί με το βούτυρο και το κάρι.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό ίσα να τα καλύψει, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.
- Στο τέλος τα λιώνουμε με το ραβδομπλέντερ.
- Αν είναι πολύ πηχτό προσθέτουμε λίγο γάλα εβαπορέ ή κρέμα γάλακτος αλλιώς αραιώνουμε με νερό.
Δημιουργός συνταγής: Dina Doriza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
