Κεφτεδάκια λαχανικών



Μια συνταγή της κυρίας Αλεξάνδρας Κυριάκη για ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κεφτεδάκια λαχανικών

Υλικά
4 κολοκυθάκια τριμμένα στον τρίφτη
1 πατάτα τριμμένη στον τρίφτη
1 πιπεριά πορτοκαλί τριμμένη στον τρίφτη
1 πιπεριά κόκκινη τριμμένη στον τρίφτη
1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι 
πιπέρι
Αλεύρι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Βάζω όλα τα τριμμένα λαχανικά σε σουρωτήρι και τα πιέζω να στραγγίσουν καλά. 
Μετά τα βάζω σε λεκανίτσα, προσθέτω το τυρί και την φρυγανιά, λίγο αλάτι και πιπέρι και ζυμώνω. 
Τα αλευρώνω και τα τηγανίζω σε αρκετό καλαμποκέλαιο σε μέτρια φωτιά και από τις δύο μεριές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.