
Ειναι ΤΕΛΕΙΑ Τούρτα κορμός παγωτό φράουλα!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Υλικά για τον κορμό
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ,
250 γραμμάρια μαλακό Βιτάμ,
6 κουταλιές της σούπας κακάο,100 ml γάλα.
Προσθετουμε τα μπισκοτα βουτωντας τα δευτερολεπτα στο γαλα!
Τα ανακατευουμε ολα μαζι και το τοποθετουμε καταψυξη ολη νυχτα!
1 ζαχαρούχο γάλα μεταλλικό κουτί 400 γρ,
1 εβαπορέ μεταλλικό κουτί (400) γραμμαρίων)
1 βανίλια!
250 γραμμάρια μαλακό Βιτάμ,
6 κουταλιές της σούπας κακάο,100 ml γάλα.
Εκτέλεση
Βαζουμε το βουτυρο με το κακαο στο μπολ και το δουλευουμε!Προσθετουμε τα μπισκοτα βουτωντας τα δευτερολεπτα στο γαλα!
Τα ανακατευουμε ολα μαζι και το τοποθετουμε καταψυξη ολη νυχτα!
Υλικά για το παγωτό
250 γραμμάρια φυτική κρέμα,1 ζαχαρούχο γάλα μεταλλικό κουτί 400 γρ,
1 εβαπορέ μεταλλικό κουτί (400) γραμμαρίων)
1 βανίλια!
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα σε σφιχτή σαντιγί, ρίχνουμε σε δόσεις το ζαχαρούχο και τέλος ρίχνουμε το εβαπορέ και σιρόπι φράουλας και το χτυπάμε στο χαμηλό για 2 λεπτά (προσοχή πιτσιλάει).
200 γραμμάρια κουβερτούρα,
1 κουταλιά της σούπας λάδι,
Συναρμολόγηση
Βγάζουμε το μείγμα κορμού από την κατάψυξη το τοποθετούμε σε τάπερ λίγο ψηλό το αφήνουμε 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου το ζυμώνουμε το ισιώνουμε καλά και ρίχνουμε το μείγμα παγωτού ανακατεύουμε με κουτάλι να εισχωρήσει μέσα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη όλη νύχτα!Την επόμενη φτιάχνουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος,200 γραμμάρια κουβερτούρα,
1 κουταλιά της σούπας λάδι,