Νηστίσιμα Κουλουράκια λαδιού Σαντορίνης



ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ


Υλικά

  • 3 ποτήρια ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • 1/2 ποτήρι τσικουδιά
  • 1 κρασοπότηρο κονιάκ
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • κανέλα -γαρύφαλλο
  • σουσάμι για απ έξω


Εκτέλεση

  1. Διαλύουμε τη σόδα μέσα στο πορτοκάλι -αφρίζει προσοχή -
  2. Δουλεύουμε το λάδι με την ζάχαρη να λιώσει και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το αλεύρι Δεν θέλει πολύ ζύμωμα ίσα να πάρει το αλεύρι.
  3. Τα πλάθουμε κουλουράκια τα πασπαλίζουμε με σουσάμι βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί και ψήνουμε 189 βαθμούς .


Δημιουργός συνταγής: Γεωργια Κορ

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!