Πάστα σοκολατίνα



ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
800 γραμμαρια κουβερτουρα,
400 ml γαλα φρεσκο,
800 γραμμαρια κρεμα γαλακτος πληρες,
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στο μπολ σπασμενη σε κομματια την κουβερτουρα!
Ζεσταινουμε το γαλακαι το ριχνουμε στην κουβερτουρα!
Ανακατευουμε να γινει λειο και το αφηνουμε σε θερμοκρασια δωματιου!
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σφιχτη σαντιγυ!
Την ριχνουμε σε δοσεις στο μειγμα κουβερτουρας και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα!
Την τοποθετουμε στο ψυγειο για 2 ωρες!
Στην συνεχεια την βγαζουμε απο το ψυγειο και σπαμε μεσα 1 πακετο μπισκοτα και τα ανακατευουμε πολυ απαλα να μην ξεφουσκωσει η μους!
Παιρνουμε ενα ταψι η ταπερ και βαζουμε μια στρωση μπισκοτα μουσκευοντας τα σε λιγο γαλα το καθενα!
Τοποθετουμε πολυ απαλα την μους και απανω βαζουμε μια στρωση μπισκοτα μουσκευοντας σε γαλα!

ΓΛΑΣΟ:
Ζεσταινουμε.100 γραμμαρια εβαπορε με 250 γραμμαρια κουβερτουρα ανακατευουμε να γινει λειο το κατεβαζουμε και ριχνουμε μεσα 2 κουταλιες της σουπας βιταμ!
Ανακατευουμε το αφηνουμε 2 λεπτα θερμοκρασια δωματιου ανακατευοντας το και το τοποθετουμε πανω στο γλυκο!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΣΗ ΔΟΣΗ.