Γλυκό με ροδάκινα



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Γλυκό με ροδάκινα

ΕΎΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΟ ΓΛΥΚΑΚΙ!

ΥΛΙΚΆ 
1 ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ (ΈΧΕΙ 4 ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΙΣΚΟΤΑ)
250 ΓΡ. ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ
300 ml. ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
4 Κ.Σ ΑΧΝΗ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ
ΛΊΓΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
300 ml ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ
2 Κ.Σ ΑΧΝΗ
1 ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ
 
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΜΕ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ..
ΑΔΕΙΆΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ (ΚΡΑΤΆΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΑΚΙ)
ΚΌΒΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΆ - ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΊΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΚΑΡΠΌΝΕ.
ΣΤΡΑΓΓΊΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΚΟΝΣΈΡΒΑ ΚΑΙ ΑΦΉΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΌΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΔΆΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΒΑΘΎ ΜΠΟΛ.
ΠΡΟΣΘΈΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΤΆΜΕ ΤΑ ΣΑΒΑΓΙΑΡ ΈΝΑ - ΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΛΊΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΏΝΟΥΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΠΥΡΕΞ.
ΜΌΛΙΣ ΚΑΛΎΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΡΈΜΑ ΚΑΙ ΒΆΖΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΜΊΑ ΣΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΒΑΓΙΑΡ.
ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΈΜΑ.
ΧΤΥΠΆΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΚΡΈΜΑ ΓΆΛΑΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΆΧΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΜΕ ΜΕ ΡΟΔΆΚΙΝΑ!