Κέικ φράουλας

Υλικά

200 γρ φράουλες πολτοποιημένες
2 αυγά
160 γρ ζάχαρη
120 ml. γάλα
60 ml. λάδι ελαφρύ
2 σταγόνες κόκκινο χρώμα σε πάστα προαιρετικά
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 
210 γρ αλεύρι Φαρινάπ κοσκινισμένο
 

Εκτέλεση

Χτυπάμε ένα - ένα τα υλικά με την σειρά που είναι γραμμένα.
Βάζουμε σε ταψάκι 20 εκατοστών ή σε μικρή φόρμα ορθογώνια βουτυρωμένη και αλευρωμένη. Ψήνουμε σε φούρνο με αέρα, στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά με μια ώρα.
Αν θέλουμε αφού κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη.
Δημιουργός συνταγής: Πετρινα Μπαρδανη