Σοτάρω στη χύτρα τα κομμάτια του κρέατος και από τις δύο μεριές.
Ρίχνω το κρεμμύδι να σοταριστεί και αυτό, τα μπαχάρια, την πάπρικα, το δαφνόφυλλο και τις ντομάτες.
Σβήνω με κρασί, αφήνω λίγο να εξατμιστεί, προσθέτω λίγο νερό, κλείνω και αφήνω να βράσει 20 λεπτά.
Μετά τα μεταφέρω στη γάστρα, προσθέτω το ζουμί που το έχω σουρώσει για να μην έχει κανένα κόκαλο, το κριθαράκι αφού το έχω περάσει λίγο από το τηγάνι να γυαλίσει, τον πελτέ που έχω διαλύσει σε λίγο ζεστό νερό, αλάτι, πιπέρι και ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να γίνει το κριθαράκι και να ροδίσει καλά το κατσικάκι.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!