Ψαρόσουπα



Μια συνταγή της κυρίας Αναστασιας Βλαχου‎ για ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Ψαρόσουπα 

ΥΛΙΚΑ
1 μπακαλιάρο 2,5 κιλά
1 σφυρίδα 1.400 γρ
5 καρότα
5 πατατούλες
5 κολοκυθάκια
3 ώριμες ντομάτες
2 ξερά κρεμμύδια
λίγο σέλινο
αλάτι, πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάω να βράσω τις πατατούλες σε κρύο νερό, μόλις πάρουν βράσεις ρίχνω μέσα τα κολοκυθάκια, τα καρότα, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, το σέλινο και το αλάτι.
Βράσιμο περίπου 25'.
Τα τραβάω από τη κατσαρόλα και ρίχνω μέσα τα ψάρια με λίγο ελαιόλαδο το οποίο κι αυτό έβρασα για 25' το μικρό και για 30' το μεγάλο.
Βγάζω τα ψάρια από τη κατσαρόλα, σουρώνω το ζουμί, και περνάω από το μύλο τις 3 ντομάτες, τα 2 καρότα, 2 κολοκυθάκια, 2 πατατούλες, το σέλινο, τα κρεμμύδια και τα ρίχνω μέσα στο ζουμί.
Μόλις πάρει βράσει ρίχνω μέσα πεπονάκι και το βράζω όσο γράφει επάνω.