Μοσχάρι λεμονάτο με ρύζι


ΜΟΣΧΑΡΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. 1 κιλό ΜΟΣΧΑΡΙ το τσιγαρίζω.
  2. Το σβήνω με μισό ποτήρι ΚΡΑΣΙ.
  3. Μόλις εξατμιστεί ρίχνω 1 ψιλοκομμένο ΚΡΕΜΜΥΔΙ, 1 ΚΑΡΟΤΟ σε ροδέλες, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ και 1 ποτήρι ΝΕΡΟ.
  4. Το βράζω και στο τέλος ρίχνω ΧΥΜΟ και ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ και σε 1/2 ποτήρι ΝΕΡΟ διαλύω 1 κ.σ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ και το προσθέτω για να δέσει η σάλτσα. 


Δημιουργός συνταγής: Βικη Αναματερου