Ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο



ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ


Υλικά
1 ποτήρι γάλα φρέσκο
1 γιαούρτι στραγγιστό, το κλασσικό κεσεδάκι
100 γρ. Βιτάμ
1 κούπα φαρίνα
3 αυγά
200 γρ. cheddar (τριμμένο )
200 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένο )
250 γρ. ζαμπόν σε κυβάκια

Λιώνουμε το βούτυρο και με ένα σύρμα το ανακατεύουμε με το γάλα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το γιαούρτι, τα αυγά και το αλεύρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Στο τέλος προσθέτουμε τα τυριά και το ζαμπόν.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα (30 - 40 λεπτά).


ΠΗΓΗ: Sophia Gazi

Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις νέες συνταγές μας!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget