Ελιόψωμα

Υλικά για ταψί Νο30

600 γρ. αλεύρι ανάμικτο
1 φακελάκι μαγιά
1κ.σ.ζάχαρη
Αλάτι
Χλιαρό νερό... όσο πάρει...

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά για 3 λεπτά και αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά.
Ξαναζυμώνουμε, κόβουμε κομμάτια. βάζουμε μέσα 3 - 4 ελιές, κλείνουμε και τοποθετούμε κυκλικά στο ταψί.
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει και ψήνουμε 40 λεπτά 200 βαθμούς.


Δημιουργός συνταγής: Ρουλα Λυρου