
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τα κεφτεδάκια
1 κιλό κιμά ανάμεικτο2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες
Μαϊντανό
Μπαγιάτικο ψωμί
2 αυγά
Ελαιόλαδο
Λίγο ξύδι
Βασιλικό
Πλάθουμε όλα τα υλικά σε μπόλ.
Φτιάχνουμε τα κεφτεδάκια μας, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.
Για την κόκκινη σάλτσα
4 μεγάλες ντομάτες τριμμένες1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
½ κουτ. γλυκού ζάχαρη
Λίγο κέτσαπ
½ φλιτζάνι πουμαρό
Βασιλικό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε όλα τα υλικά μέχρι να φύγουν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα μας.
Όταν είναι έτοιμη, ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει.
Όταν είναι έτοιμη, ρίχνουμε μέσα τα κεφτεδάκια και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει.
Μακαρόνια, ρύζι, πουρέ...


Δημιουργός συνταγής: Vasia Zaglara