
Aκρως καλοκαιρινό γρήγορο φαγάκι!
4 ντομάτες μικρές ώριμες στον τρίφτη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι,
Υλικά
4 αυγά4 ντομάτες μικρές ώριμες στον τρίφτη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι,
πιπέρι
1/2 κ.γ. ζάχαρη
ρίγανη,
ρίγανη,
βασιλικός,
θυμάρι
Τυρί τριμμένο
Τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλατοπίπερο, την ζάχαρη και τα αρωματικά στο τηγάνι.Τα αφήνουμε 4 - 5 λεπτά να βράσουν και να δέσει λίγο το μείγμα.
Σπάμε τα αυγά, καπακώνουμε το τηγάνι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 2 - 3 λεπτά.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με λίγο τριμμένο τυρί, βασιλικό και πιπέρι.
Σπάμε τα αυγά, καπακώνουμε το τηγάνι και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 2 - 3 λεπτά.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και σερβίρουμε με λίγο τριμμένο τυρί, βασιλικό και πιπέρι.
Για περισσότερες μερίδες πολλαπλασιάζετε τα υλικά.
Σερβίρουμε με φετούλα και φρέσκο ψωμάκι για... βούτες!
Δημιουργός συνταγής: Tzeni Tsanaktsidou