Τέλειες χοιρινές μπριζόλες στο σχαροτήγανο, μαλακές και ζουμερές!



ΤΕΛΕΙΕΣ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΕΣ!!

Δοκιμάστε να ψήσετε τις μπριζόλες σας στο σχαροτήγανο με αυτό τον τρόπο ακολουθώντας τους χρόνους και θα έχετε τις πιο νόστιμες, μαλακές και ζουμερές μπριζόλες!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βγάζουμε τις ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ από το ψυγείο μία με μιάμιση ώρα πριν τις μαγειρέψουμε για να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου.
Όταν έρθει η ώρα να τις ψήσουμε ρίχνουμε και από τις δυο πλευρές ΚΑΡΥ, ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ και λίγη ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και κάνουμε μασάζ να πάνε παντού.
Βάζουμε το σχαροτήγανο πάνω στο μάτι και το ανάβουμε στο τέρμα (στο 9).
Μόλις κάψει πολύ καλά το σχαροτήγανο ρίχνουμε ελάχιστο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και κουνάμε να καλυφτεί ο πάτος σαν φιλμ.
Αφήνουμε για 1 λεπτό και τοποθετούμε τις ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ενώ κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στο 6,5.
Ψήνουμε για 6 με 8 λεπτά (ανάλογα το πάχος της μπριζόλας) χωρίς να τις πειράξουμε καθόλου.
Μόλις ψηθούν από τη μία μεριά τις γυρνάμε από την άλλη με πολύ προσοχή χωρίς να τις τρυπήσουμε καθόλου!
Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στο 6 και ψήνουμε για άλλα 6 - 8 λεπτά. 
Τσεκάρουμε με ένα μαχαίρι αν έχουν ψηθεί.
Τις τοποθετούμε σε πιάτο και τις πασπαλίζουμε με αλάτι και ρίγανη ή θυμάρι.
Αφήνουμε 5 λεπτά και σερβίρουμε.
Για μοσχαρίσια μπριζόλα αυξάνουμε τους χρόνους κατά 3 - 5 λεπτά.


Credits:
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ