ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΠΟΥΤΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ

Ζουμερό φιλέτο μπούτι κοτόπουλου στο τσακ μπαμ!
Απλά και νόστιμα!!!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο κοτόπουλο βάζουμε μόνο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ρίχνουμε στο τέλος.
Βάζουμε να κάψει καλά το σχαροτήγανο, λαδώνουμε λίγο το κοτόπουλο και ψήνουμε μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βάζουμε να κάψει καλά το σχαροτήγανο, λαδώνουμε λίγο το κοτόπουλο και ψήνουμε μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Αφού τα έχω μαρινάρει σε ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ, ΛΑΔΙ και ΚΡΑΣΙ τα ψήνω σε καυτό σχαροτήγανο χωρίς λάδι, μόνο άλειψα λίγο τα σουβλάκια.ΑΦΡΑΤΕΣ ΠΙΤΟΥΛΕΣ
Υλικά
- 1/2 κιλό αλεύρι
- ½ φακελάκι μαγιά
- 1 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ ζάχαρη
- 1,5 ποτήρι περίπου χλιαρό νερό
Εκτέλεση
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά.
- Ζυμώνουμε και σκεπάζουμε να φουσκώσει.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε με τα χέρια σε πίτα.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε για 3 - 4 λεπτά.
- Εμένα μου βγήκαν 9 πίτες!