
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
Υλικά
- 1 ποτηρι ζαχαρη
- 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι
- 1 ποτηρι ελαιολαδο η σπορελαιο
- 1 κουταλακι γλυκου κανελα σκονη
- 1/2 κουταλακι γλυκου γαρυφαλλο
- βανιλετα η τρεις βανιλιες
- αλευρι οσο παρει για να γινει η ζυμη μας ευπλαστη ωστε να μπορουμε να τη δουλεψουμε ευκολα με τα δαχτυλα μας, το ριχνετε λιγο λιγο και απο κρισαρα η σουρωτηρι περασμενο
- 1 μπέικιν αν το αλευρι ειναι για ολες τισ χρησεις (εγω βαζω φαρινα)
- σοκολατα για επικαλυψη η σουσαμι
Ψήσιμο σε προθερμασμενο φουρνο, στους 170 ωσπου να ροδισουν, γυρω στα δεκαπεντε λεπτα