Αλμυρά μπισκότα με τσένταρ, παρμεζάνα και αλεύρι ολικής άλεσης



Μια συνταγή της κυρίας Vasia Zaglara για ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΤΣΕΝΤΑΡ, ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Αλμυρά μπισκότα με τσένταρ, παρμεζάνα και αλεύρι ολικής άλεσης 

Υλικά
1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
1 φλιτζάνι τριμμένο τσένταρ
2 φλιτζάνια αλεύρι ολικής
125 γρ βούτυρο παγωμένο κομμένο κυβάκια
1 κουτ γλυκού πάπρικα γλυκιά
3-4 κουτ σούπας νερό (όσο χρειαστεί)

Τρίβουμε στο πολύ ψιλό την παρμεζάνα και το τσένταρ.
Βάζουμε τα τριμμένα τυριά σε μπολ μαζί με την πάπρικα και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το παγωμένο βούτυρο και ζυμωνουμε με τα χέρια μέχρι το μείγμα να γίνει σαν βρεγμένη άμμος. Ρίχνουμε λίγο νερό μέχρι να έχουμε μια ωραία ζύμη.
Ανοίγουμε φύλλο , κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα μας ,τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.