Τορτίγιες με τόνο


Μια συνταγή της κυρίας Δωρας Περρου για ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τορτίγιες με τόνο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε στο τηγάνι τις τορτίγιες.
Ανακατεύουμε 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 1 κ.σ άνηθο, αλάτι, πιπέρι και αλείφουμε την τορτίγια.
Βάζουμε ένα φύλλο μαρούλι και ανακατεύουμε 250 γρ. τόνο με 1 κ.γ. ταμπάσκο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, 1 κ.σ. μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και το βάζουμε από πάνω.
Κόβουμε 3 καρότα σε στικς, τα προσθέτουμε από πάνω και επιπλέον μαρούλι ψιλοκομμένο και τα κλείνουμε σαν φάκελο.
Βγαίνουν 4 μεγάλες τορτιγιες εγώ έβαλα ολικής.