Καζάν Ντιπί



ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ

Υλικά:
2 λίτρα γάλα, εγώ βάζω αγελαδινό
160 γρ. νισεστέ
320 γρ. ζάχαρη,
2 βανίλιες
120 γρ. άχνη

Ανακατεύω την ζάχαρη με το νισεστέ και το γάλα.
Βράζω την κρέμα μέχρι να σφίξει, στο τέλος ρίχνω την βανίλια.
Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνω την άχνη και από πάνω την κρέμα και βράζω για 5 - 7 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσει πολύ καλά.
Ξεκολλάω γύρω - γύρω την άκρη, βάζω ένα μεγάλο πιάτο και το γυρνάω ανάποδα.



Credits:
Ιουλία Τζηκα
Μαγειρικές Απολαύσεις
Καζάν Ντιπί