Μαριναρισμένο κοντοσούβλι σε λαδόκολλα



ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ


Υλικά
1 κιλό χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Για τη μαρινάδα:
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 κλωνάρια μαϊντανό
1 κ.γλ. πιπέρι σε κόκκους
1 κ.γλ. ρίγανη
1/2 κ.γλ. θυμάρι

Εκτέλεση συνταγής 
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
Βάζουμε τα κομμάτια του κρέατος μέσα και το αφήνουμε για όλη τη νύχτα.
Την επομένη, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Βγάζουμε το κρέας από τη μαρινάδα, βάζουμε το ένα κομμάτι κολλητά στο άλλο (ή το περνούμε σε ξυλάκια για σουβλάκια), το τυλίγουμε σε λαδόκολλα και το βάζουμε σε ένα ταψί να ψηθεί, για 1 1/2 ώρα περίπου.


Credits
chef Νίκος Σκαρμούτσος
Μαριναρισμένο κοντοσούβλι σε λαδόκολλα