Αλμυρά muffins


ΑΛΜΥΡΑ MUFFINS

Υλικά
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
1 φλιτζάνι αλεύρι + 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 φλιτζάνια γιαούρτι +1 κ.γ. σόδα μαγειρική
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ηλιόσπορους
1 κ.σ. λιναρόσπορο
3 κ.σ. παριζάκι κομμένο σε μικρά κυβάκια
2 κ.σ. σαλάμι αέρος σε κυβάκια
3 κ.σ. μοτσαρέλα ή άλλο κίτρινο τυρί κομμένο σε μικρά κυβάκια
1 κ.γ. χμέλι σουνέλι (μείγμα μπαχαρικών - ό,τι σας αρέσει)

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το σιμιγδάλι, το γιαούρτι στο οποίο έχουμε ρίξει τη σόδα να φουσκώσει, και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. 
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε βουτυρωμένα φορμάκια σιλικόνης.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και αφήνουμε για μισή ώρα.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, στους180 - 190 βαθμούς με αντιστάσεις, για 30 - 40 λεπτά, πάντα εξαρτάται από το φούρνο.




Credits:
Lilqna Petrova
Μπαχάρι και κανέλα.
Αλμυρά muffins