Υλικά
- 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
- 1 φλιτζάνι αλεύρι + 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 φλιτζάνια γιαούρτι +1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. ηλιόσπορους
- 1 κ.σ. λιναρόσπορο
- 3 κ.σ. παριζάκι κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 2 κ.σ. σαλάμι αέρος σε κυβάκια
- 3 κ.σ. μοτσαρέλα ή άλλο κίτρινο τυρί κομμένο σε μικρά κυβάκια
- 1 κ.γ. χμέλι σουνέλι (μείγμα μπαχαρικών - ό,τι σας αρέσει)
Εκτέλεση
- Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το σιμιγδάλι, το γιαούρτι στο οποίο έχουμε ρίξει τη σόδα να φουσκώσει, και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε βουτυρωμένα φορμάκια σιλικόνης.
- Πασπαλίζουμε με σουσάμι και αφήνουμε για μισή ώρα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο, στους180 - 190 βαθμούς με αντιστάσεις, για 30 - 40 λεπτά, πάντα εξαρτάται από το φούρνο.
Δημιουργός συνταγής: Lilqna Petrova